Få overblik over din økonomi

Prøv vores økonomiberegner og få indblik i, hvordan din økonomi ser ud og hvad dit rådighedsbeløb er.

Overblik over rådighedsbeløb

Du opretter alle dine faste udgifter, opsparing mv. og sammenholder det med dine indtægter. Herved får du et overblik over, hvilke udgifter du har og hvor dine største udgifter ligger, og du kan se hvor meget du har at leve for hver måned - det vi i sparekassen kalder rådighedsbeløbet.

Visuelt let at læse

Når du har oprettet dine indtægter og udgifter, får du et flot overblik leveret som viser hvordan din økonomi er sammensat.

Gemme og rette

Efter du har lavet økonomioverblikket, kan du med Nem-id gemme beregningerne. Herved kan du bruge økonomioverblikket til at følge din økonomi og lave rettelser, når dine indtægter eller udgifter ændrer sig.

Dele økonomioverblikket med sparekassen

Økonomioverblikket kan deles med sparekassen, så vi kan bruge det i forbindelse med rådgivning af dig. Det kan for eksempel være i forbindelse med boligkøb, låneomlægning, bilkøb, investering og pension.

Nemt og overskueligt overblik

Når du har oprettet alle dine indtægter og udgifter, får du bl.a. en "lagkage" som viser, hvordan udgifterne er fordelt mellem f.eks. bolig, transport, forsikring mv.

Kend dit rådighedsbeløb

Når dine indtægter og udgifter er registreret, får du præsenteret din økonomi i hovedgrupper, og du kan direkte se hvad dit rådighedsbeløb er hver måned.


Ansatte

Kontakt

Cookies