Halvårsregnskab 2017

18. august 2017

Rekordresultat på 7,4 mio. kr. på halvåret samt fremgang på alle forretningsområder.

 

Vi glæder os over et meget fint halvår, med fremgang over hele linjen, et meget tilfredsstillende resultat og en høj solvens som understreger sparekassens soliditet.

 

Sparekassen har i dag offentliggjort et rekordresultat for 1. halvår 2017. Hovedtallene er således:

 

Resultat før skat 7,4 mio.

Udlån 334 mio.

Indlån 629 mio.

Kapitalprocent 22,1 %.

Likviditetsoverdækning > 350 %.

 

Fortsat stor kundetilgang øget aktivitetsniveau samt en stigende primær indtjening afspejler sig i et meget tilfredsstillende halvårsregnskab for Frøslev-Mollerup Sparekasse.

 

Afkastet på sparekassens store overskudslikviditet er udfordret i disse lavrentetider, og det er derfor meget tilfredsstillende at den primære indtjening udviser en stigning på 17 %.

 

Både udlånet og indlånet udviser stigninger på 3 % på halvåret.

 

Frøslev-Mollerup Sparekasse nedskriver for halvåret 0,3 mio. kr. på udlån, hvilket afspejler de gode konjunkturer for såvel private som erhverv.

 

Nyansættelse og yderligere fokus på erhverv:

 

”Der er ikke mange skyer på himlen lige p.t., hvilket resultatet jo også afspejler. Vores primære indtjening har klaret sig rigtig godt i 1. halvår 2017, hvor vi lander på ca. 6,3 mio. kr. Lidt konservativt vælger vi at fastholde forventningerne til den primære indtjening på et niveau mellem 9 og 10 mio. kr. på året – men vi vil naturligvis forsøge at fastholde momentum også i 2. halvår” udtaler direktør Frank Bertelsen – der fortsætter

 

Vi glæder os stadig over stor kundesøgning og siger dagligt velkommen til nye kunder private som erhverv. Tilgangen af nye kunder er så massiv at vi inden længe vil udvide medarbejderstaben med endnu en privatkunderådgiver. Vi styrker samtidig vores erhvervsafdeling, således at denne afdeling fremover består af 3 rådgivere. Vi gør vores ypperste for at vore kunder skal opleve nærhed og kvalitet i kontakten med sparekassen. Vi har åben for kasseekspeditioner hele dagen og sætter en dyd i at være tilgængelige uanset om du skal tale med en rådgiver, ringer til os eller kommer til skranken. Tilgængelighed og hurtig sagsbehandling er for os kodeord for god service – og det tror vi har en stor andel i den kundetilgang vi oplever.”

 

 

Regnskabet for 1. halvår 2017 kan ses her

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til direktør Frank Bertelsen, Frøslev-Mollerup Sparekasse på telefon 97 74 44 00.