Den 14. marts får du en ’Udbakke’ i Netbank

7. marts 2018

Den 14. marts bliver det nemmere at betale regninger og overføre penge i Netbank Erhverv.

Vi lancerer en ny funktion ’Udbakke’ til betalinger som erstatning for ’Kuverter’. Med ’Udbakke’ får du som erhvervskunde et hurtigt overblik over alle betalinger, og det bliver let at håndtere betalinger på tværs af kunder og konti.

  • Alle betalinger har en status – du kan fx hurtigt se, hvilke betalinger, du kan godkende og om betalingerne er godkendt, delvist godkendt eller mangler godkendelse

  • Du kan fx godkende flere betalinger på én gang eller prioritere hvilke betalinger, der skal godkendes
  • Du får bedre søgning og flere visningsmuligheder end tidligere. En udvidet søgefunktion gør det fx let at filtrere og finde præcis de betalinger, du ønsker at behandle eller har behandlet

Få ryddet op i ubehandlede kuverter inden den 14. marts Når den nye funktionalitet ’Udbakke’ går i luften den 14. marts, er det ikke længere muligt at oprette nye betalinger til kuverter. Det er dog stadig muligt at godkende tidligere oprettede kuverter og slette dem i en kort periode efter.

 

Hvis du har ubehandlede kuverter, anbefaler vi dig at rydde op i dem inden den 14. marts. Sidste chance for at gøre noget ved ubehandlede kuverter er den 10. april, og herefter vil du alene kunne se ’Historiske kuverter’. Efter den 22. maj lukkes ’Kuverter’, og funktionen vil ikke længere kunne vælges i Netbank.

 

Introduktionsvideo

Du har her mulighed for at se en kort introduktionsvideo til udbakken