COVID-19: VI VÆLGER AT LÅSE DØRENE

16. marts 2020

[news-image]

I Sparekassen følger vi selvfølgelig myndighedernes udmeldinger og anbefalinger, så vi kan være med til at begrænse udbredelsen af COVID-19. Vi har derfor besluttet, at vi fra tirsdag d. 17.03.2020 lukker dørene til Sparekassen, så det ikke længere vil være muligt at møde op i Sparekassen.

Vi har en opgave, som går ud på, at vi skal være med til at sikre, at de finansielle opgaver og transaktioner kan køre videre i den nuværende situation, men vi vælger at lukke ned for den fysiske kontakt.

  1. Kunder opfordres til at benytte Netbank, kort og hæveautomater i den kommende periode. Brugen af kontanter bør minimeres.
  2. Kundemøder skal ske over telefonen eller evt. via Skype. Det optimale vil være at udskyde møderne til et senere tidspunkt, hvis muligt.
  3. Er der tale om en meget vigtig rådgivningssituation, hvor et møde er absolut nødvendigt, så vil det være muligt at afholde dette møde i Sparekassen. Det vil dog ske under forhold, som mindsker risikoen for smittespredning. Aftalen skal aftales på forhånd via telefon.
  4. Indlevering af kontanter sker ved at benytte sparekassens døgnboks.

Flere medarbejdere er sendt hjem med en hjemmearbejdsplads, så bemandingen i Sparekassen holdes nede på et minimum. Vi vil dog være klar til at hjælpe dig med de ting, som kan klares via mail eller telefon.

COVID-19 betyder derfor, at vi ikke er så tilgængelige som normalt. Så i bedes have tålmodighed med os, så vi kan finde en løsning, der kan være med til at hjælpe dig videre i din situation.

Vi vil løbende holde jer orienteret her på siden, da det er usikkert, hvornår vi igen kan åbne dørene til Sparekassen.