COVID-19 – VI ÅBNER FORSIGTIGT OP IGEN

11. maj 2020

I Sparekassen følger vi selvfølgelig situationen omkring COVID-19. Vi har derfor besluttet, at vi fra d. 12.05.2020 forsigtigt lukker dørene op i Sparekassens afdeling i Nykøbing, så man igen har mulighed at møde op i Sparekassen.

Vi har stadigvæk en opgave som handler om social distancering for at holde smitterisikoen nede. Vi åbner derfor forsigtigt op, men med udgangspunkt i følgende regler:

1. Kunder opfordres stadigvæk til at benytte Netbank, kort og hæveautomater i størst muligt omfang i den kommende periode.

2. Fysiske kundemøder skal stadigvæk begrænses. Kundemøder vil derfor fortrinsvis ske over telefonen eller evt. via Skype.

3. Vigtige rådgivningssituationer, hvor et fysisk møde er absolut nødvendigt, vil være muligt at afholde i Sparekassen. Det vil dog ske under forhold, som mindsker risikoen for smittespredning. Aftalen skal aftales på forhånd via telefon.
I den kommende tid vil flere medarbejdere fortsat arbejde via en hjemmearbejdsplads, så bemandingen i Sparekassen holdes nede på et minimum. Disse medarbejdere vil dog være klar til at hjælpe dig med de ting, som kan klares via mail, telefon eller på et forud aftalt møde.

COVID-19 betyder derfor stadigvæk, at vi ikke er så tilgængelige som normalt. Så i bedes stadigvæk have tålmodighed med os, så vi kan finde en løsning, der kan være med til at hjælpe dig videre i din situation.

Vi vil løbende holde jer orienteret her på siden.