2 nye samarbejdspartnere på investeringsområdet

18. januar 2017

Sparekassen har valgt at udvide listen over samarbejdspartnere på investeringsområdet, så vores produktsortiment udvides og styrkes til fremtidens rådgivning.

Sparekassen har igennem de seneste år arbejdet på at styrke den rådgivning, der tilbydes omkring investering. I den forbindelse har vi løbende kigget på de investeringsprodukter, som vi kan tilbyde vores kunder. I den sammenhæng har vi valgt at udvide listen over samarbejdspartnere, så vores produktsortiment udvides og styrkes til fremtidens rådgivning.

Vi er derfor glade for, at vi fremover kan tilbyde rådgivning om investeringsprodukter fra følgende to udbydere, som vi netop har indgået samarbejdsaftaler med:

HP Invest:

Investeringsforening etableret i 2007, som er specialiseret i danske stats- og realkreditobligationer. HP Invest udbyder p.t. 3 obligationsafdelinger med fokus på danske stats- og realkreditobligationer. HP Invest arbejder på at skabe et så højt afkast som muligt med en lav - middel risiko. HP Invest er valgt som samarbejdspartner, da vi forventer, det vil styrke tilbuddet til kunderne. Du kan læse mere om HP Invest på http://www.hpinvest.vponline.dk

Maj Invest:

Investeringsforening med et bredere fokus indenfor investeringsområdet, hvor der udbydes forskellige afdelinger indenfor aktier, obligationer og blandede afdelinger. Maj Invest har igennem de seneste år klaret sig rigtig godt, og de har derfor opnået gode ratings hos Morningsstar. Maj Invest er valgt som samarbejdspartner, som følge af deres historik, samt kvaliteten i de investeringsprodukter de tilbyder. Vi ser derfor Maj Invest som et fornuftigt supplement i vores investeringsrådgivning. Du kan læse mere om Maj Invest på http://www.majinvest.dk.

Det betyder, at vi fremover kan tilbyde rådgivning omkring investeringsprodukter fra følgende samarbejdspartnere:

  • BankInvest
  • Sparinvest
  • Sydinvest
  • HP Invest
  • Maj Invest

Derved opnår vi et bredt udvalg af investeringsforeninger, hvorved vi styrker de muligheder, som vi kan tilbyde vores kunder i fremtiden.